Ballonnenbogen

Een ballonnenboog wordt vaak gebruikt als versiering om een ingang van een  winkel(-centrum), bedrijf of een evenement extra feestelijk te versieren. Ook worden ballonnenbogen als trouwbogen gebruikt waar het bruidspaar op hun trouwerij onderdoor loopt. Deze boog van ballonnen kan gemaakt worden in elke gewenste afmeting en ook kan de ballonnenboog in elke kleur of diverse kleuren ballonnen geleverd worden.

Lees meer

Ballonnenpilaren

Deze ballonnenpilaren worden vaak gebruikt als versiering tijdens de (her)opening van een winkel of bedrijfspand. Maar de pilaren of ballonnentorens worden ook vaak gebruikt voor ondermeer bruiloften of andere feestelijke gelegenheden.  Deze pilaren van ballonnen kunnen in elke gewenste afmeting en kleurencombinatie of thema gemaakt worden. De kunnen pilaren zowel voor binnen als buiten gebruikt worden. Standaard is een pilaar 1,60m hoog incl. een mooie grote top ballon.

Lees meer

Ballonnengetallen

Deze ballonnengetallen zijn speciale ballonpilaren in de vorm van nummers. Fantastisch bij de verjaardag van uw kleine of bijvoorbeeld als aankleding bij de ingang van een Sweet 16 party! Maar ook voor andere gelegenheden zoals jubileums, 12½-, 25- of 50 jarig huwelijk zijn deze getallenballonnen natuurlijk uitermate geschikt. Deze getallen kunnen in elke gewenste afmeting en kleurencombinatie of thema gemaakt worden en kunnen zowel voor binnen als buiten gebruikt worden.

Lees meer

Ballonfiguren

Bent u op zoek naar een origineel cadeau, bijvoorbeeld in plaats van een bloemetje?  U kunt door mij een mooie ballonnenfiguur laten maken, zoals een levensgrote ooievaar bij een geboorte, een feestmuts bij een verjaardag of zelfs een bos ballonbloemen, bijvoorbeeld in een vaas gemaakt van ballonnen. In overleg maken wij ballonsculpturen voor elke gelegenheid. Daarbij is (bijna) alles mogelijk!

Lees meer

Verrassingsdoos

Ballonnenfantasie staat niet stil. Zo hebben we een nieuwe, zeer originele verrassingsdecoratie. Hierbij is niets te gek, bijvoorbeeld een originele manier om iemand ten huwelijk te vragen. Of zoals op de bijgevoegde foto een leuke manier om een zwangerschap bekend te maken, of het geslacht van de baby. Vooraf is deze doos gevuld met gekleurde helium ballonnen voor het moment van de bekendmaking.

Lees meer

Ballonoplatingen

Het is altijd weer indrukwekkend om zoveel ballonnen tegelijk de lucht in te zien gaan. Bijvoorbeeld tijdens een bruiloft of een andere feestelijke gelegenheid. Maar ook bij verdrietige gelegenheden zoals uitvaarten kunnen ballonnen een grote symboliek met zich mee dragen. Tevens kunnen de ballonnen gebruikt worden als tafeldecoratie. Zo kunt u op uw eigen manier vorm geven aan de gelegenheid. In overleg is er van alles mogelijk.

Lees meer

Bestickering / Raamdecoraties

Ook kunt u bij ons terecht voor bestickering. Van bedrijfswagen tot raamdecoratie of in combinatie met een een ballonnenboog of een andere figuur. We kunnen de bestickering volledig aanpassen aan uw huisstijl of wensen.

Lees meer

Clown Peter

Lachen, gieren en brullen met Clown Peter. Met zijn geringe lengte staat hij meestal op gelijke hoogte met menig jongen of meisje. Clown Peter laat daar iedereen versteld staan van de ware kunstwerkjes die hij met een beetje latex en lucht kan creëren. Maar naast kinderfeestjes kunt u Clown Peter ook boeken voor een feestje met (enkel) volwassenen! De jarenlange ervaring met verschillende ballonfiguren komt daarbij zeer van pas, want er is bijna geen ballonfiguur dat door Clown Peter niet gerealiseerd kan worden!

Lees meer

Typetjes

De typetjes van Peter staan altijd garant voor lachen, gieren, brullen en vooral gezelligheid. Door zijn geringe lengte valt hij gelijk op en weet hij aan ieder evenement een extra dimensie toe te voegen. Wat te denken van Peter als hooggeleerde professor of fotograaf, of juist als pastoor, dokter, goochelaar, kok, boef of als gezellige paashaas.

Lees meer

Workshops

Zou u ook wel eens van die mooie ballonfiguren willen maken? Uiteraard beginnen we bij de basis van de zwaarden, hondjes en bloemen, maar indien gewenst is het ook mogelijk een workshop te boeken voor meer complexe ballonfiguren. En bij dit alles staat de gezelligheid voorop! Tevens kunnen mijn workshops een mooie aanvulling vormen op het (vakantie) programma voor uw klanten of bezoekers.

Lees meer

Kleurenkaarten ballonnen

Een ballonnenboog, -pilaar of -slinger wordt vaak gebruikt als versiering om een ingang van een winkel of bedrijf of pand extra feestelijk te versieren. 

Lees meer