Ballonnenpilaren

Deze ballonnenpilaren worden vaak gebruikt als versiering tijdens de (her)opening van een winkel of bedrijfspand. Maar de pilaren of ballonnentorens worden ook vaak gebruikt voor ondermeer bruiloften of andere feestelijke gelegenheden.  Deze pilaren van ballonnen kunnen in elke gewenste afmeting en kleurencombinatie of thema gemaakt worden. De kunnen pilaren zowel voor binnen als buiten gebruikt worden. Standaard is een pilaar 1,60m hoog incl. een mooie grote top ballon.

Op deze website kunt u zelfs zelf een ballonnenpilaar ontwerpen. Naast de gebruikelijke kleuren en ballonnen maak ik ook veelvuldig gebruik van speciale ballonnen en speciale kleuren zoals bijvoorbeeld metallic of parelmoer ballonnen voor een extra chique uitstraling.

Bekijk gerust eens de kleurenkaarten.

De ballonnenpilaren worden altijd ter plaatse op maat gemaakt. Neem gerust even contact met mij op voor meer informatie. Ik neem graag de tijd om uw wensen door te spreken.

Bezorgen / Plaatsen

Ballonnenfantasie bezorgt en plaatst niet alleen in Oldenzaal, maar in heel Twente en omstreken zoals ondermeer Hengelo, Deurningen, Borne, Delden, De Lutte, Denekamp, Beuningen (Ov.), Weerselo, Tubbergen, Albergen, Rossum, Ootmarsum, Vasse, Enschede, Losser, Overdinkel, Glanerbrug, Almelo, Wierden, Vriezenveen, Nijverdal, Rijssen, Goor en Haaksbergen.

Tegen vergoeding plaatsen en bezorgen wij door heel Nederland!