Ballonoplatingen

Het is altijd weer indrukwekkend om zoveel ballonnen tegelijk de lucht in te zien gaan. Bijvoorbeeld tijdens een bruiloft of een andere feestelijke gelegenheid. Maar ook bij verdrietige gelegenheden zoals uitvaarten kunnen ballonnen een grote symboliek met zich mee dragen. Tevens kunnen de ballonnen gebruikt worden als tafeldecoratie. Zo kunt u op uw eigen manier vorm geven aan de gelegenheid. In overleg is er van alles mogelijk.

Ook zijn speciale ballonvormen mogelijk, bijvoorbeeld in de vorm van een hart. Of met een mooie parelmoer kleur. Bekijk gerust eens de kleurenkaarten om een indruk te krijgen van de mogelijke kleuren.

Voor de ballonoplatingen vullen wij de ballonnen ter plaatse met helium. Neem gerust even contact met mij op voor meer informatie. Ik neem graag de tijd om uw wensen door te spreken.

Bezorgen / Plaatsen

Wij verzorgen ballonoplatingen overal in Twente en daarbuiten zoals ondermeer Hengelo, Deurningen, Borne, Delden, De Lutte, Denekamp, Beuningen (Ov.), Weerselo, Tubbergen, Albergen, Rossum, Ootmarsum, Vasse, Enschede, Losser, Overdinkel, Glanerbrug, Almelo, Wierden, Vriezenveen, Nijverdal, Rijssen, Goor en Haaksbergen.

Daarnaast regelen wij tegen een kleine vergoeding ballonoplatingen door het hele land.